Våre kull

Vårt første affenpinscherkull født i desember 2010. Det var 5 tisper og 1 hanne! Mamma Nelly var kjempeflink med ungene sine.

Affentassens Hjalmar/Toby

Hjalmar har blitt Toby, og har flyttet til Harstad. Her bor han med Sylwia og Simon, og får besøk av en annen DS - Solo. 

Affentassens Helmer

Helmer har blitt Oslo-gutt. Siden har bor såpass nært, håper vi på besøk av og til!

Affentassens Hjørdis/Magda

Hjørdis har blitt til Magda, og tilbringer livet hos en flott familie i Bærum. Alt ligger godt tilrette for et fint liv for lille Magda. 

Affentassens Garreth / Dennis

Affentassens Garreth heter nå Dennis og har blitt den 4. "sønnen" i sin nye familie. Med 3 nye lekekamerater blir det nok ikke mye tid til å kjede seg!

Affentassene Gita/Selma

Affentassens Gita heter nå Selma og har blitt byjente. Hun skal bo midt i Oslo sammen med Inger og Sissel. Hun har allerede blitt familiens midtpunkt, og vekker oppmerksomhet fra de fleste på lufteturene parken.

Affentassens Gorm / Bundy

Bundy bor nå sammen med Gøran på Lørenskog. De to guttene skal nk få det supert sammen. Bundy skal nok få ut mye energi på småbruket til søstrene til Gøran, hvor det finnes mange forskjellige dyr å leke med!

Affentassens Faun - Chewy

Affentassens Faun heter nå Chewy og har allerede vært på sin første flytur. Nå bor han sammen med familien sin i Ulsteinvik. Men 4 barn/ungdommer i huset skal han nok alltid finne en som vil leke med seg! 

Affentassens Frodo - Caesar

Affentassens Frodo har blitt Caesar. Han har flyttet til Halden for å bo sammen med Maren og Harald. De har allerede meldt seg på et valpekurs, så dette tegner bra! Vi håper de tar seg tid til å komme på besøk av og til.

Affentassens Espen - Espen

Nå har Espen flyttet til Skarnes. Der skal han bo sammen med affenpinscheren Athos, Eva og Geir og et par katter. Athos savner en kompis, så Espen er en kjærkommen "artsfrende" 🙂 for han. Et fint hundeliv venter Espen på Skarnes. 

Affentassens Emil - Bobben

Affentassens Emil aka Bobben flyttet til Marie og Sigbjørn på Skjetten den 25. mars. Her har han blitt familiens attpåklatt og er allerede en skikkelig pappagutt. Alt ligger til rette for at Bobben får et lykkelig liv sammen med Marie og Sigbjørn!

Affetassens Don Carl - Kito

I Påsken flyttet Kito til sin nye familie. De har fulgt Kito fra han ble født og endelig kom dagen han kunne flytte hjem! Han blir familien Øyrås attpåkladd, og skal nok ikke mangle oppmerksomhet framover. Er han riktig heldig, kan det hende at barna i familien vil ta han med på morsomme aktiviteter som bl.a. agillity!

Affentassens Don Gustav - Marve

Uken før Påsken 2014 flyttet Marve til sin nye familie i Oslo - Julia og Bernt-Kyrre. De har fulgt Marve fra før han ble født, og endelig var ventetiden over. Marve blir familiens "førstefødte" 🙂 og kommer til å få det så bra som det går an! 

Affentassens Celtic Ludde - Hr Nielsen

Affentassens Celtic Ludde - "Hr. Nielsen" flyttet til Merete i Oslo i august. Nå bor han like ved Frognerparken og har allerede funnet seg godt til rette hos sin nye familie.

Affentassens Celtic Lucifer

Lucifer har flyttet til Mariann og katten hennes Mia. Han er alt i gang med sin utstillingskarriere. Både hund og eier gjør det kjempebra i ringen. 

Affentassens Celtic Ludvig - Loui

Affentassens Celtic Ludvig - alias Louis - har flyttet til Ali på Langhus.  Ali falt for rasen etter å ha blitt kjent med Oscar fra vårt tidligere kull, og har lenge ønsket seg en egen hund. Loui er allerede familiens midtpunkt og kjærkomment medlem i familien.

Affentassens Celtic Lille Lucia

Lill og Arve har kjøpt valp fra Affentassen tidligere 😀 Lille Lucia skal flytte sammen med Shani, som kom fra det forrige kullet vårt for 2 år siden. Vi setter stor pris på tilliten Lill og Arve viser ved å kjøpe hund fra oss igjen.

Black Diamond Shani girl

Den 27.2 flyttet Shani til sin nye familie, Lill og Arve på Årnes. Hun ble familiens midtpunkt allerede før hun ble født! Et lykkelig liv på gården og i skogen venter lille Shani.

Black Sapphire Sara

Den 7.6.2011 flyttet Sara til Grete i Farsund. Grete har noen katter fra før, og de har allerede blitt venner med Sara. I tillegg har Grethes venninde en liten søt affen-jente, som Sara kommer til å ha mye moro sammen med.

Black Pearl Lussi

Mandag den 11.4 ble Lussi hentet på Gardermoen av Tone, for å ta flyet hjem til Haugesund. Lussi - med kjælenavnet Pus - kommer til å få det som en prinsesse sammen med Tone og Sigurd!

Black Emerald Emma

Lille Emma har blitt trønder. Hun har flyttet til Anne og Bjarne i Verdal og skal bo der sammen med Jack Russel-terriern Egon.